TIKLA ARA

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok, Örümcek-Adam'ın kimliğinin açığa çıkması ve sırrını geri alabilmek için Doktor Strange'den yardım istemesini ele alıyor.


Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok izle

2021 - Amerika Aksiyon/Fantastik türündeki Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok filminin yönetmenliğini Jon Watts üstlenmiştir. Oyuncu kadrosunda Tom Holland ile birlikte Zendaya, Benedict Cumberbatch, Tobey Maguire, Andrew Garfield, Jon Favreau, Jacob Batalon yer almaktadır.

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok dizisini Digiturk 2 nolu beIN MOVIES Premiere HD kanalı ile yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Peter Parker'ın hayatı ve itibarı, 2019'daki olayların ardından, Mysterio'nun kimliğini ifşa etmesiyle bir anda alt üst olur. Bu noktadan sonra, yaşadıklarını düzeltmek için her şeyi denemeye kararlı olan Parker, Doctor Strange'den yardım istemek zorunda kalır. Ancak, beklenmedik bir şekilde işler çığırından çıkar ve Parker için her adım daha da tehlikeli bir hal alır. Şimdi, Parker'ın Örümcek Adam olmanın gerçek anlamını keşfetmesi gerekmektedir.

Resimler

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok izle

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premiere,

Hızlı Başvuru
Digiturk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.